Persienner

Solskydd till dina fönster

Plisségardin bästa valet av solskydd till dina fönster!

När du behöver bra solskydd till dina fönster så är en plisségardin ett bra val av många anledningar. Plisségardinen är ingen ny uppfinning, men den har på senare år blivit allt mer populär och är idag mångas förstaval när det gäller solskydd, som alternativ till både rullgardiner, persienner och vanliga gardiner. Varför är inte svårt att förstå. En plisségardin fyller många funktioner i ett och är dessutom den klart snyggaste typen av solskydd.

Hos oss hittar du plisségardiner i många olika modeller, för exempelvis vardagsrummet, sovrummet, terrassen eller takfönstret. När du valt modell kan du lätt anpassa din gardin efter inredningen genom att välja matchande färger eller mönster. Du har även flera val vid upphängningen. En plisségardin sitter alltid stadigt eftersom den löper på linor som är fastsatta både upptill och nedtill i fönstret. Den kan hängas vertikalt eller horisontellt utan att förlora i funktion eller utseende, och den kan hängas både mellan fönsterglasen eller utanpå fönstret.

Skydd mot både sol, insyn och ljud

solskydd fönster

Beroende på om din gardin ska hänga i söderläge eller i norrläge kan du välja mellan flera olika tjocklekar på tyget. Har du extra stora krav på mörkläggning har vi även dubbelvävda plisségardiner av så kallad Duettetyp. De dubbla lamellerna bildar då horisontella celler där luft kan cirkulera, vilket gör att gardinen förutom att bli helt mörkläggande isolerar bra mot kyla, värme och även ljud.

Samtidigt är en plisségardin förstås också ett effektivt insynsskydd. Den kan täcka hela fönstret men kan också dras både uppifrån och ner och nerifrån och upp, vilket gör att du kan välja att täcka bara nedre delen av fönstret om du till exempel bor på nedre botten och vill vara ifred från nyfikna blickar utan att behöva täcka för hela fönstret.

De bästa egenskaperna från persienner och rullgardiner

En plisségardin har samma heltäckande egenskaper som en rullgardin och släpper inte igenom ljus vare sig på sidorna eller mellan lamellerna som en persienn. Samtidigt är den lika flexibel vad gäller upphängningen som en persienn i och med att den kan hängas både fritt och mellan fönsterglasen.

Utöver detta är en plisségardin lättare att hissa upp och ner och den stannar i det läge man drar den till, om det så är till underdelen, överdelen eller mitten av fönstret. Detta gör plisségardinen till det mest mångsidiga solskyddet.

Beställ dina solskydd hos oss online

Hos oss beställer du enkelt dina solskydd online. Du väljer först mellan flera olika modeller av gardin för fönster, altandörr, takfönster, trekantiga fönster och så vidare och skräddarsyr sedan själv dina solskydd genom att välja tyg, färg och tillbehör. Ange dina mått, lägg beställningen i varukorgen och sköt betalningen smidigt via Klarna. När vi fått din beställning så sätter vi igång med tillverkningen och skickar dina gardiner så fort de är klara. 

Bor du i Skåne kan vi även erbjuda montering av dina gardiner. Vi är experter på plisségardiner och har en genuin passion för att skapa harmoni i inredningen med rätt val av färg och form. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi är nöjda när du är nöjd

Vårt mål är att hundra procent av våra kunder ska vara nöjda. Det visar vi genom att ge dig ett gott bemötande, en smidig beställningsfunktion och framför allt genom att tillverka och leverera högkvalitativa plisségardiner som i varje aspekt motsvarar dina förväntningar på både funktion och utseende. Skulle du inte vara nöjd med din produkt vill vi att du hör av dig till oss så ser vi till att du blir nöjd.Vi tror på att växa genom nöjda kunder, och vill att du ska vara så nöjd med vårt bemötande och dina gardiner att du vill rekommendera oss vidare till andra som är på jakt efter högkvalitativa solskydd.