Villkor

Betalning

Välj mellan kortbetalning, faktura och avbetalning.

Beställning

Frakt

Du betalar alltid en fast fraktkostnad på 95 kr per order. Leverans sker normalt inom 10 dagar till närmsta utlämningsställe.

Garanti

På våra plisségardiner gäller 5 års garanti från inköpsdatumet. Spara din faktura/orderbekräftelse, det dokumentet gäller som garantibevis.

Garantin täcker material- och tillverkningsfel och omfattar frakt av solskydd till serviceställe, reparationsarbeten, nödvändiga material samt frakt tillbaka till kunden. Garantin omfattar inte reparationer eller andra besök hos kunden.

Garantin täcker inte

I tygets tillverkningsprocess kan det i olika partier uppstå partispecifika skillnader i färgtoner. Vi garanterar inte att färgtonen alltid är densamma på solskydd som beställts vid olika tillfällen.

Ljusstyrka och färgnyanser kan variera mellan datorer. Vi försöker alltid återge plisségardinernas egenskaper så rättvist som möjligt, men vi kan inte garantera att färgerna ser likadana ut på alla datorer.

Leverans

Leverans sker normalt inom ca 10 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe.

Priser

Samtliga priser på vår sajt är i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Våra produkter är indelade i fem olika prisgrupper beroende på deras material.

Egenskaper tyg:

Transparent/Screen: Ljusgenomsläpp, filtrerar soljuset, möjlighet att se ut igenom tyget. Semitransparent: Ljusgenomsläpp, blockerar solljuset, ej möjlighet att se genom tyget. Mörkläggande: Inget ljusgenomsläpp.

Reklamation

Om varan brister i kvalitet ska kunden kontakta oss skriftligen och beskriva problemet inom 90 dagar från leveransdatum. I första hand ersätter vi den gamla varan med en ny. Mått tolerans på +- 1 mm tillämpas.

Retur

Eftersom vi säljer måttbeställda varor kan vi inte erbjuda någon returrätt. Detta i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen

4 §: Ångerrätt på en vara gäller inte distansavtal om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal.