Markiser till dig som bor i Ängelholm

Nu erbjuder vi även sig som bor i Ängelholm måttbeställda markiser till din terrass och fönster.

Nyhet! Nu erbjuder vi även Markiser till din terrass och fönster. Vi skräddarsyr markiser i olika mått, kombinera design och funktion.

Markiser från Plisséexperten har många fördelar

Bekvämt

Våra markiser är enkla att använda. Vanligaste uppdragsalternativet är en motor med fjärrkontroll. Du trycker på knappen och markisen åker ut till önskad, förprogrammerad position. Bekvämt! Ingen invändig kabeldragning behövs. Markiserna är alltså väldigt enkla att använda och de har även en rad andra goda egenskaper.

Tryggt

För optimal markisanvändning är det förstås säkrast och mest bekvämt att använda en sol- och vindautomatik. Markiserna sköter sig själva och åker ut vid sol, även när du inte är hemma. Skulle vinden bli för hård, ja då åker markiserna in! Tryggt. Vi har flera automatiker att välja mellan och vi kan alltid rekommendera den bästa lösningen för just din fastighet, oavsett antal markiser eller automatik.

Vackert

Trots vårt fagra prat om teknik, så är det väl ändå väven man ser framför sig när man hör ordet markis? Du kan vara lugn, våra vävar är av högsta kvalitet och kommer från svenska Sandatex. Bläddra genom vår kollektionspärm och gör ditt val utifrån din smak.

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för dig som bor i Ängelholm!

Service

Intresserad av Markiser? Bor du i Nordvästra Skåne; i Ängelholm med omnejd så kommer vi hem till dig och tar fram förslag för den optimala solskyddslösningen. Vi tar även ansvar för montering och service. Bra eller hur!

Besök gärna vår butik vid Höganäs Saluhall eller ring oss på 042-22 22 44 för ett kostnadsfritt hembesök!